Atle Antonsen
Foto:

Smil og Gift møter Atle Antonsen

Ok, premisset du satte for dette intervjuet var at vi skulle sørge for å være ekstra snille og ekstra slemme. Ja. Derfor ligger vi i denne hotellsengen. Men jeg har spysyken. Og har holdt meg helt til nå. Det vil si … At du kan muligens få deg noen overraskelser underveis i dette intervjuet. Greit. Kan jeg ta meg litt snus? Ja. Liker du overraskelser på senga? Overraskelser på senga? Eller i senga, for den saks skyld. Det er en viss forskjell. Overraskelse på senga er frokost, liksom. Men er dette et snill spørsmål? Ja. For dette er veldig relevant […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X