SEKSUELL

Madonna, homser, lesber, spontan-overskridninger, normals, svette, klining, pupper utafor BH'en, bar overkropp, skamløs tafsing og et dansegulv som utfordrer intimsoner x 10000: CHECK.Visst er det mange fine klubbkonsepter i Oslo om dagen. Men få kan faktisk bokstavelig talt leve opp til navnet sitt (he, HeartAttack er heldigvis et av dem). SEKSUELL, derimot, skal faen meg ha! Når du går inn i Fisk&Vilts lokaler på disse onsdagskveldene blir du møtt av det våte resultatet av det vi aner er div. arrangørers undertrykte seksualitet blablabla se bilder her.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X