Roskilde i Oslo

Roskilde Road Trip rundet av den 14 dager lange gratis-mini-festivalen i Oslo med et brak på Ingensteds og Blå fredag 23.mars. Vesle Ingensteds var fylt til randen av mennesker, kunst, gratis øl og grillmat, og festen fortsatte påBlå der tre Roskilde-aktuelle band 120 days, Deathcrush og Nelson Can hadde konsert.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X