NATT&DAG inviterer til fest

I anledning o store St. Patricks Day på lørdag (AKA Den store rølpedagen) inviterer NATT&DAG til fest på Youngstorgets fineste tak, nemlig Stratos.Foruten sexy show av de grønnkledte VIVA-jentene, spiller Øya-aktuelle Death By Unga Bunga og Ådne Meisfjord fra 120 Days spiller skiver, etterfulgt av Sunkissed's egne G-Ha.I mellomtiden kan du se Facebook-chaten vår med Ådne Meisfjord om planter, sex og Paradise Hotel, eller bilder av VIVA-jentene behind the scenes.Festen begynner kl. 22. Sett deg på attending her.ID: 20 (grunnet hard liquor) og festen er gratis før midnatt.Det er altså bare å gidde å være der før tolv, så er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X