Moonlighting: Marcellus Pittman + Anika på Dattera

b
a

Å tape forTommy Tirsdag i vår ‘årets klubb’ kåring kan være traumatisk fornoen og enhver, men der hvor andre bryter sammen og kaster innhåndkledet reiser Øyvind Morken seg opp fra bunnen – som enhousens fugl føniks. Hans Moonlighting durer videre inn i det nyeåret, og tar denne gangen tempen på den nye ‘detroit-bølgen,’ somdukket opp en gang på midten av 00-tallet, preget av navn somMoodyman, Theo Parrish, Omar-S og Rick Wilhite. Marcellus Pittmann eren del av denne gjengen, men har pushet lyden enda lengre ved åblande inn streif av acid og andre godsaker. Dette blir fett,egenmelding på mandag.

I underetasjen spiller Anika fra plateselskapet Stones Throw, som tidligere har jobbet med folk fra Portishead

Høres det bra ut? Send inn navnet ditt til [email protected] hvisdu er hypp på gjestelisteplass. Vi opererer etter førstemann tilmølla-prinsippet, så vær tidlig ute. Skulle du være uheldig åikke få gjesteplass, er CC kroner 100,-, ID er 20 år. Det heleforegår i morgen, lørdag, klokka 22 på Dattera til Hagen. Velmøtt!