Kosmorama + Rockheim = Kosmorock

De kaller det “et rocka samarbeid” - slikt tør så klart ikke vi skrive, men når Kosmorama og Rockheim kjører samme skuta, blir det et musikkfilmprogram med blant annet fem ferske filmer og punk-buffét av og med Sugar Louise. Lørdag 24. mars skjer det.Filmene som vises fra klokken 14:00 denne dagen erBackyard,The Libertines: there are no innocent bystander, Bob Hund, The Other F-Word og 24 konserter på 24 timer,der vi blant annet tar turen innom en hagefest i Reykjavik i 2009 med Múm, vi hilser på narkademiker-rockerne Pete Doherty og Carl Barat og får en reise tilbake til 2000-tallet, før […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X