Et Annet Sted

Elevene i dramalinjas andreklasse på Charlottenlund VGS måtte starte høsten med en elev mindre i høst. Gizem Dogan var en av ofrene på Utøya i fjor sommer - nå vil medelevene hennes gi henne en siste ære.Stykket framstiller møtet mellom to kulturer gjennom tre generasjoner, hvor hovedtema er “Kan opprevne røtter sås i ny jord?”. Denne forestillinga tar opp tidløs problematikk og tema som arbeidsinnvandring, integrering og familie.En familie med tyrkisk bakgrunn kommer til Norge. Vi får være vitne til de store forskjellene mellom generasjoner og de konfliktene som medfølger. Forestillinga er produsert og framført i all hovedsak av elever, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X