5 i bag’en – Tommy Tirsdag

Vi er så fornøyd med vår 5 i bag'en spalte, at vi fra i dag kommer til å gi deg en ny 5 i bag'en hver eneste fredag, så du har noen fete låter å kose deg med i helgen. Hva passer da bedre enn å la vinneren av årets klubb åpne ballet? Her er Tommy Tirsdags utvalg:1. Young Jeezy - Feat. Jay - Z & Andre 3000 - I Do (Def Jam Records) - Anthem på halvt tempo, pompøst og voksent på en gang. Vi venter på det første Tommy Tirsdag frieriet, og hinter heavy med denna. 2. Son […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X