5 i bag’en – Oslo Dub Club

SisFrøya og Nicotrue aka. Roastfish, medlemmer av Oslo Dub Club og RNC Family Sound System (norges første “soundsystem“),gir deg fem låter til aprilvarmen. Fysen på mer musikk? I kveld åpner Oslo Irie Festival på Hausmania - én ti dager lang hyllest av reggae, dub og andre deler av Jamaicansk kultur. Det blir musikk, kafé,filmfremvisning, platesjapper, forhåpentligvis Red Stripe på flaske, og utstillingen Reggae Movement Exhibition. Interessert? Se fjesboka for nærmere info og detaljert program.Nok prat! Her er låtene:1. LinvalThompson – “NattyDread Dub“ (Channel One Studio / King Tubby's Studio / Utgitt på Trojan)Enav Frøyas favoritter - ren dub-inspirasjon. Bringer deg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.