Via Negativa på Black Box

Det begynner bli en stund siden sist du brukte en kveld på slovensk scenekunst, eller hva?Men nå har det åpnet seg en mulighet. Torsdag 23. februar og fredag 24. februar gjester det slovenske scenekunstprosjektet Via Negativa Black Box teater med ikke bare én, men to forestillinger. Til tross for at prosjektets navn har røtter til negativ teologi og den polske teaterguruen Jerzy Grotowskis metode for perfeksjon gjennom negasjon, er ikke Via Negativa særlig opptatt av verken religiøse spørsmål eller skuespillermetode. Via Negativa er hovedsakelig opptatt av det de (og Grotowski Disse svette drømmene av noen slovenske helaftener kickes i gang […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X