TRYGDEKONTORET – TRYGD ACROSS NORWAY TOUR

Trygdekontoret har lenge vært høyt elsket iN&D-redaksjonen og den noe utilregnelige utelivsavdelingen. Ikke fordi vialle går på trygd, men fordi det er det mest fornuftige som har dukket opp påTV på fryktelig lang tid. Vi er så langt nedi lomma på statskanalen at vi like godtnominerte Thomas Seltzer til Årets Stemme og anbefaler live-varianten avTrygdekontoret med tydelig røst. Våre lesere fulgte opp med å stemme han frem til, ja nettopp, Årets Stemme så den anbefalingen er vi ikke alene om. Kveldens gjester er Leo Ajkic (vinner av Årets Navn Bergen), Heine Fjordland, AnneKat Hærland og Odd-Magnus Williamson. Stay trygda! Send […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.