Tip the DJ

DJ AD på Taxi Take AwayMed fare for å pårope oss illsinte Taxi Take Away-medarbeidere som surner til når NATT&DAG anbefaler et event hos dem ("og takk til NATT&DAG: nå er renner det inn drittfolk og fjortiser, ALDRI skriv om oss igjen"… noe i den duren), så tar vi sjansen på at det skal gå bra denne gangen:Torsdag 23. feb. serverer radiOrakel gratis punk/hardcore med DJ AD på Taxi Take Away. Denne punkekvelden er en del av Taxi Take Aways "Tip the DJ"-konsept. Det betyr at du gir DJ-en driks om du liker musikken han (…ELLER hun!) spiller. Det sies […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X