Tim Hecker på Revolver

Hvorfor kan ikke vi legge egg når Tim Hecker? Montrealerenhar banet seg veg inn i mange hjerter med sin potpurri av ambient, båtstøy, pianokastingog moderne klassisk. Egentlig helt umulig å klassifisere, så vi lar det bli medforsøket, men fantastisk musikk er det, uten tvil. Radio Amor er platen vialltid kommer tilbake til, uansett vær, sinnstemning eller grad avalkoholpåvirkning. Hans seneste album Ravedeath 1972, med låttitler som “HatredOf Music” og “Studio Suicide, 1980” viser en Hecker på sitt aller sinteste ogvrangeste. Vi gleder oss enormt til denne.Revolver Fredag 10. februar. 21:00. CC: 140,- // ID: 20 år

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X