Strippeprat med Atle Maaø

[6] God dag Atle![1] I tillegg til Dreams i Trondheim har dere en i Bergen og åpner nummer tre i Kristiansand nå i februar, hvordan er det å drive franchise på kvinnekroppen?Jo det er hyggelig å drive franchise, men vi driver ikke franchise på kvinnekroppen, vi driver franchise på et totalkonsept.[6]Jaha. Hvorfor finnes det strippeklubber i 2012? Har ikke Dreams-klientellet internett?Hvis du ser på konkurransen her, hvis du tenker på film, dvd, nakne kropper på internett og vhs-kassetten, og før det så var det film, voksenfilm på sånne smalfilm-ruller, så har konkurransen til alternativ media alltid vært der. Klart det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X