Intervju med vinnerne av Årets Klubb: Tommy Tirsdag

Tommy Tirsdag-konseptet startet midt på Youngstorget på Fisk&Vilt, og flytta seg hele tre hundre meter borti gata, der de i senere tid har etablert seg på Jæger. Stedet er fylt til randen drøyt hver tredje uke, og har ifølge juryen vår "gitt hjem til en sjanger som har savnet et fast tilholdssted."Det er heller ikke noe å legge skjul på at Tommy Tirsdag har kommet opp med det beste/verste (kommer an på øyet som ser) ordspillet i klubb-Oslo. Og jaggu fyller ikke vinneren vår ett år i disse tider! Det skal feires HER.Vi deler ut listeplasser til denne ukens Tommy […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X