DÅSEDISCO PÅ REVOLVER

b
a

Jenter er alltid stas. Hva med et helt utested fullt av dem? I morgen 2. februar kupper nemlig jentene Revolver og gir oss trippelkonsert med By:larm-klare band, samt testosteronfrie DJ-set, alt til en fornuftig pris.

Bodyboat spiller sin første konsert i morgen, men duoen har laget musikk i to år og allerede fått med en låt i en Vice-mixtape. Kjølig elektronisk musikk med hint av No Wave-flørting. De etterfølges av By:larm-klare Mmm som kommer rett fra musikkvideoslipp og spillejobber.

Der det er jenter er det gutter. Bloksberg er siste band ut. Duoen har spillt support for Martin Rev og 120 Days, og gjør to konserter på By:larm. Techno med tjukk analog lyd.

CC er 100,- for konserter, 50,- for å se Dåsedisco-generalinner Ida Eline og Christiane DJ’e. 20 år leg. Vel møtt dåsemikler!