#WINNING

Disse vant heder og ære på Trondheimprisen 2011. Natt&Dag takker for en flott kveld med bare toppfolk, og gleder oss allerede til neste år!Årets Mat / Restaurant:MatuteÅrets Kunst:Erik TidemannÅrets Mote / Design / Shopping:Onkel Henrys TattooÅrets Scenekunst:Tolvskillingsoperaen av Bertholt Brecht på Trøndelag TeaterÅrets Bar / Uteplass:Café LøkkaÅrets Klubbnavn:Raw JuiceÅrets Album:Like Rats From A Sinking Ship - We Get Along Like A House On FireÅrets Live Act:22Årets Navn / Trondheimprisen 2011:Gatemagasinet SorgenfriNominerte: Riot Factory, Gatemagasinet Sorgenfri og Trond Wiger / Gode Ord Dør SistGatemagasinet Sorgenfri ble nominert med disse kriteriene: “Om du noen gang irriterte deg over å å måtte betale […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.