En slags humorhelg

Fra idag og helt frem til lørdag kan du få med deg humor på Parkteateret. Skal vi tro arrangørene rett er Crap åppå Park enalternativ humorfestival hvor “annerledes komikere” slipper til.

På programmetfinner vi internasjonale komikere som Reggi Watts (US), Nick Thune(US) og TonyLow(CAN). Fra våre egne rekker stiller Morten Ramm, Else Kåss Furuseth, BårdTufte Johansen og medarrangør Martin Bayer Olsen for å nevne noen.

Men hva er denne alternative humorfestivalen?

I følge Crap selv har det ikke vært plass til alle komikernepå de tradisjonelle norske humorscenene. Det Crap ønsker, er å skape en scenehvor komikere kan tøye grenser for hva humor kan være. En plass hvor du kan sesmart tøys, bli provosert, lattermild og utfordret.

Slik som jeg ser det, er dette en stand-up festival rett ifleisen på det etablerte og inngrodde stand-up-miljøet på Latter, Josefines ogDattera. Jeg har lenge etterlyst det, Oslo har etterlyst det og nå får viendelig se det. Nå er det opp til arrangørene og komikere på Crap å bevise atde er alternative.

For info og billetter: http://www.crapcomedy.no/

ELLER

du kan vise dine latterlige skills for å vinne noen gratis ved å poste din beste/dårligste joke i kommentarfeltet under her. Flest likes FTW!

X