En slags humorhelg

Fra idag og helt frem til lørdag kan du få med deg humor på Parkteateret. Skal vi tro arrangørene rett er Crap åppå Park enalternativ humorfestival hvor “annerledes komikere” slipper til. På programmetfinner vi internasjonale komikere som Reggi Watts (US), Nick Thune(US) og TonyLow(CAN). Fra våre egne rekker stiller Morten Ramm, Else Kåss Furuseth, BårdTufte Johansen og medarrangør Martin Bayer Olsen for å nevne noen.Men hva er denne alternative humorfestivalen?I følge Crap selv har det ikke vært plass til alle komikernepå de tradisjonelle norske humorscenene. Det Crap ønsker, er å skape en scenehvor komikere kan tøye grenser for hva humor […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.