Årets beste: utested

Prisen presenteres i samarbeid med Ekkofestivalen.www.ekko.noNOBEL BOPEL

Welhavens gate 64Lokalene til Nobel Bopel er ikke av den typen man vanligvisforbinder med konsertarrangementer og musikk. Likevel har folkene bak arrangertflere konserter, quizer og andre kulturelle happenings enn hva Møhlenpris harhatt på flere år. Stor kudos til Nobel Bopel for å se muligheter i en bydelhvor alle andre kun ser leiligheter.
Jo da, de hjemmelagde lussekattene bleferdige først dagen etter Luciadagen,men hey: Heter det kanskje ikke slowfood?LANDMARK

Rasmus Meyers Allé 3Tiårsjubilanten har all grunn til å få et klapp påskulderen. Kafeen og scenen er kanskje Norges mest kompromissløse. Innholdetvarierer fra stappfulle klubbkvelder (Nabovarsel, Novelty Sounds, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.