Årets beste: utested

Prisen presenteres i samarbeid med Ekkofestivalen.www.ekko.noNOBEL BOPEL

Welhavens gate 64Lokalene til Nobel Bopel er ikke av den typen man vanligvisforbinder med konsertarrangementer og musikk. Likevel har folkene bak arrangertflere konserter, quizer og andre kulturelle happenings enn hva Møhlenpris harhatt på flere år. Stor kudos til Nobel Bopel for å se muligheter i en bydelhvor alle andre kun ser leiligheter.
Jo da, de hjemmelagde lussekattene bleferdige først dagen etter Luciadagen,men hey: Heter det kanskje ikke slowfood?LANDMARK

Rasmus Meyers Allé 3Tiårsjubilanten har all grunn til å få et klapp påskulderen. Kafeen og scenen er kanskje Norges mest kompromissløse. Innholdetvarierer fra stappfulle klubbkvelder (Nabovarsel, Novelty Sounds, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X