Årets Beste Oslo 2011

Kjære leser,2011 er et år alle vil huske, på godt og vondt,og i den nyeste utgaven av NATT&DAG, Årets Beste-avisa, har vi fremhevet det vihusker som godt. Det som har vært fint og kraftig, spennende og minneverdig,frekt og originalt, og selvsikkert og misunnelsesverdig i året som har passert.Plukk opp avisa fra ditt nærmeste stativ og les om hver av de nominerte eller følg med på nattogdag.no for oppdatert informasjon i dagene fremover.Vi har som lokalavis hentet frem og nominert kulturaktørerfra alle byene hvor vi lager avis, henholdsvis Stavanger, Bergen, Trondheim ogOslo. Så om du skulle være nysgjerrig på hvem som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X