Årets Beste 2011: Scenekunst

Det herrens år 2011 er over, og i den sammenheng gjelder det å finne ut hvem som er best på hva. Natt&Dag har rundt disse tider sin årlige kåring der vinnerne i de forskjellige kategoriene etter hvert skal motta velfortjente heder og ære. Enav disse kategoriene er “Årets beste scenekunst 2011 - Trondheim“. Under kan du lese en liten smakebit av hva de nominerte hadde å by på.Tolvskillingsoperaen av Bertolt BrechtTrøndelag TeaterTolvskillingsoperaen var et teaterstykke med musikk. Ikke en musikal som mannen i gata kanskje tror. Oppsetningen var vakker for både øyne og øre, og de som fylte hovedrollene leverte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X