Hundedager

Der rekordene til mannlige utøvere omtrent har ligget påsamme nivå de siste årene, presses kvinnenes resultater stadig høyere.Natt&Dags utsendte benyttet anledningen til å fåkoreografen i tale, og troppet opp på Studio Bergen med en solid pose ærefryktunder armen. Det er nemlig ingen liten fisk som er på besøk: Rui Horta regnesfor å ha påvirket en hel generasjon dansere og koreografer.Horta, som opprinnelig er portugisisk, er for mange mestkjent i forbindelse med Künstlerhaus Mousonturm i Frankfurt am Main, der han imange år ledet sitt kompani S.O.A.P – oppkalt etter en nedlagt såpefabrikk somvar så heldig å overleve krigen. Det var dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X