HEARTATTACK: MARKO FÜRSTENBERG

Enkelte toneangivende musikknettsteder har det siste året desperat forsøkt å spå dub-technoens død, men når nettene blir lange vet vi alle at det er det eneste som fungerer. Vi har vage minner av å ramle lykkelige ut i snøen fra HeartAttack med dubmesteren Brendon Moeller forrige vinter, og dette har potensialet til å bli enda bedre.Han ser kanskje ut som en sint Moby, bare med litt mer skjegg, men Marko Fürstenberg er kvalitetssikret leverandør av tyktflytende siruptechno, med utgivelser på A.R.T. Less, Ornaments og Echocord Colour (på lekker blodrød vinyl). Marko spiller opp til dans fredag 2. desember på Villa […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X