Trondheimsprisen gjenoppstår

Trondheimsprisen er Natt&Dags årlige påskjønnelse av flittige folk som gjør byen vår mer livlig. Nå skal Trondheimsprisen tilbake på scenen i tillegg til vårt Årets Beste-magasin og avstemninger av nominerte på nettet, og Natt&Dag slår seg like gjerne sammen med Trondheim Calling Live om den store festen, som vil bli arrangert under Trondheim Calling 2012!

På et år har Natt&Dag Trondheim økt lesertallene fra 9000 lesere til 26.000 lesere hver måned (Tall offentliggjort Synovate). Det betyr at hele 15% av Trondheimsbefolkning leser Natt&Dag hver måned. På landsbasis er Natt&Dag oppe i 145.000 lesere hver måned. Natt&Dag fokuserer som alltid på tema som samfunn & politikk, men også film, musikk, uteliv, mote, kunst og kultur.

Trondheim Calling har på kort tid etablert en musikkfestival og konferanse med stor publikumssuksess, som virkelig setter fokus på morgendagens storheter – et fokus som er sentralt for begge aktører.

Trondheim Calling Live 2012 arrangeres 27-28 januar på Byscenen, BrukBar og SUPA og vil som i fjor ha et todagers konferanseprogram for delegater på dagtid, samt være en musikkfestival for vanlig publikum på kveldstid med tilsammen fem scener og over tretti artister.
Nytt av året blir derimot at Natt&Dag flytter inn fredagskvelden på Byscenen og sparker i gang hele helgen, hvor man trekker fram de som har utmerket seg i kultur-Trondheim det siste året før vi avslutter med Årets Aller Beste – hedersprisen. Etter endt Trondheimspris utpå kvelden smeller det fra festivalens mange scener med konserter og dj´s resten av kvelden på hele festivalområdet!
Vi spår tidenes råeste helg for trøndersk musikk og kulturliv hvor man virkelig får muligheten til å feire de som feires bør, alle dere flinke folka som gjør byen så bra, og alle morgendagens storheter som vi prøver å kaste lys på!

Billetter for Trondheim Calling Live 2012 (inkludert inngang til Trondheimsprisen) legges ut til salg på billettservice.no19.november
Nominerte til Trondheimsprisen offentligjøres i januar og vinnere skal kåres fram av DEG på nattogdag.no

X