STØGG BIKKJE ASS

Har du noen gang tenkt på at NoPlace er Ingensteds på engelsk? Uansett: på fredag er det “duket” for atter en vernissage på det vesle galleriet NoPlace på hjørnet i Gamlebyen. Kveldens mann heter Erik Tidemann, som er aktuell med utstillingen LOVECHILD som tematiserer den gode, gamle "outcast'en". Se opp for kjærleiksbarn/støgge bikkjer/bastarder, billig alko og alt annet enn kunstnere – da alle sitter inne og skriver tiggebrev til staten.Galleri NoPlace, Oslogate 2B, fredag kl. 19.00

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X