Sareptas krukke

Selv om ryktene har versert om at høsten “enda” ikke harkommet – på tross av at det i skrivende stund har vært mulig å ta kalde dusjerutendørs i over to uker – er det nå på tide å innse den bitre sannheten: mørketer over oss. Men ikke heng med hodet av den grunn! Med mørket kommer koseligesaker og ting som lodne pledd, rykende kopper og varme armkroker, og sist menikke minst# skumle historier. Enda bedre er det når de er “baserte påvirkeligheten”, hvilket tilfellet er hva oktobers første scenekunstanbefalningangår. Bergensbaserte Kompani Krapp har hentet Rene Migaliaccio fraBlack Moon Theatre Company […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X