Forfattersleppet 2011. Bergen, 3. – 8. oktober.

Forfattersleppet2011. Bergen, 3. – 8. oktober.Årets Forfatterslepp byr på nyskrevet skjønnlitteratur, påsamtaler om bøker og om livet og om virkeligheten. Det blir opplesninger. Detblir poesi, fortellinger og romanutdrag, programposter for de minste,musikalske innslag, alvor og humor, gamle ringrever og helt ferske stemmer. Oppav stolen, folkens. Frem med paraplyene. NATT&DAG, for vår del, gleder oss særlig tildebutantkvelden på Norli (Galleriet) i kveld klokken 20:00. Der møter vi flereav årets debutanter: Kristina Leganger Iversen, Svein Tarald Framnes, MariUlset, Janne S. Drangsholt og Sondre Midthun.Kort om de utvalgte:Kristina LegangerIversen (f. 1989) er fra Åsane, men bor for tiden i Oslo. Hun studererlitteraturvitenskap ved […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.