CARL CRAIG KYSSER HØSTSOLA

Herregud. Hvor skal vi begynne?Carl Craig er en institusjon i seg selv. I 20 år har mannen tatt selve essensen av Detroit Techno, blandet inn doser av jazz og Detroits rike musikkhistorie, og kommet ut med et produkt så gjennomført solid at han i dag fortsatt er høyaktuell, selv om det er 14 år siden klassikeralbumet More Songs About Food and Revolutionary Art kom ut. Sist gang han var i Norge var sommeren 2008, en kveld vi sent glemmer. I kveld 22 på Blå, i regi av Sunkissed. CC: 200,-. ID: 20 år.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X