Vinn billetter til Oslo Jazzfestival

Vi gir bort billetter til leserne våre i samarbeid med Oslo Jazzfestival, og det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ditt favoritt-JAZZ-låt på youtube til oss på en link. Jazzå, jazzå? Got it?Mailto: konkurranse@nattogdag.noHusk å få med navn og nummer, og hvilken av Sentrum Scene-konsertene du vil ha billetter til. Vinnerne trekkes ASAP.Velg mellom:1. Susanne Sundfør med Ådne Meisfjord/Øystein Moen/Morten Qvenild/Christian Wallumrød + Mari Kvien Brunvoll, torsdag 18. august kl. 21.302. Bugge Wesseltoft/Erik Truffaz/Ilhan Ersahin/Joe Claussell med band +Torun Eriksen, fredag 19. august kl. 21.303. Lizz Wright, lørdag 20. august kl. 21.30

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X