ØYANACHT

LARRY HEARD /Aphex etterfest med DMX KREW (UK)/ACTRESS live/ HUNEE/ PARIAH/ JOHN TALABOT/ Full Pupp Extravaganza med PRINS THOMAS/ DØDPOP RECORDS / Visuals: CVGabriel (NL) m.m (Fullstendig program under)Da er Lot Lot og NATT&DAG tilbake for å gi dere Øyanatt på Dattera Til Hagen. Vi er utrolig stolte over årets program og ser frem til å, i samarbeid med Red Bull Music Academy, gi dere tre kvelder med det beste av norsk og internasjonal elektronisk musikk. I år strekker programmet seg fra housemusikkens gudfar Larry Heard aka Mr Fingers og Rephlex artist Dmx Krew på Torsdag, via britisk klubbmusikk med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X