5 i bag’en – Mattis With (Lot Lot)

1. Larry Heard - “25 Years From Alpha” (Alleviated Records/Black Market Records)Retro futurisme, elektro og italo forent i Mr. Heard’s 15minutters synth-epos. Larry Heard er en av mine absolutte favorittprodusenter period,og kanskje en av housemusikkens viktigste. 2. Hunee - “Leaf For Hand In Hand” (Ostgut Ton)Ekstrem maksimalisme fra den Berlin-baserte produsenten Hunee,lag på lag på lag med synth over synth. Blåste taket av Blå tidligere i år ogvi ser frem til han spiller i spann med studiokamerat Telephones og Chmmr påLot Lot’s Øyanatt-fredag. 3. Actress - Hubble (Honest Jon's)Åpningssporet på Actress Splaszhplate. Fortjent kåret til fjorårets beste skive av The […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.