ØYANATT MED LOT LOT & NATT&DAG ++

b
a

Lot Lot og Natt&Dag i samarbeid med Red Bull Music Academy, Øya og Dattera Til Hagen er stolte av å presentere tre lekre øyanetter i august med herlige bookinger. Som i fjor vil det beste av norsk og internasjonal elektronisk musikk bli presentert over to plan den 11, 12 og 13 august.

Torsdag 11 august kommer chicagohousens største navn, Larry Heard, kjent som Mr.Fingers og som en del av housekollektivet Fingers Inc. Låta Can You Feel It? er like obligatorisk på et housepensum som Strings Of Life er på et technopensum, og kommer garantert til å sette slitne øyaben i bevegelse.

Samme kveld er det Aphex Twin etterfest i førsteetasjen med DMX Krew fra Aphex’ eget Rephlex label. Klassisk Warp-lyd med tunge streif av god pop, og det er bare å begynne å spekulere i hvem som kanskje dukker opp utover kvelden. Hvem vet.

Fredag 12 august er det liveset med britiske Actress, som i fjor klarte kunsttykket å både imponere klubbfolket, samtidig som hans Splazsh-skive ble årets plate i credbladet Wire. Han snor seg unna de fleste sjangertrekk, men er noe av det mest spennende som foregår i britisk klubbmusikk om dagen. I samme gate er purunge Pariah som med kun en singel og en EP har gjort stort inntrykk i London. Melankolske soulsampler og opphakkede dubsteprytmer er stikkordet.

I første etasje DJer Berlineren Hunee som i følge sin egen RA-side spiser disco til frokost og house til lunch. Mannen spilte for et svært glissent Blå i januar (jeg telte 9 stykker, 10 med bartenderen), men fortjener et langt, langt større publikum. Få klarer å blande god Berlin-house på en så stilfull og leken måte.

Lørdag 12 august er det sprengFull Pupp med Prins Thomas etterfest. Sterke norske navn som Blackbelt Andersen, Hubbabubbaklubb og Sommerstad Live kommer. De to sistnevnte kommer utover kvelden til å mutere til et sjumanns discoband. Garantert en fantastisk avslutning på Øya 2011.

Samme kveld i overetasjen ruller John Talabot fra Barcelona ut sin suggerende housemusikk. Mannen nevnes flittig i Pitchfork og Resident Advisor, samtidig som låtene Sunshine og Families er vanskelig å unngå på dansegulv i Europa.

I tillegg drysses en rekke norske navn utover de tre kveldene, se Facebook-event for nærmere info. CC er behagelige kr. 100,- med øyapass, 150 for de uten. Samme pris alle kveldene, ID er 20 år. Natt&Dag kommer til å være til stede med konkurranser, intervjuer og bilder, men vi vil aller helst se deg! KOM!