SKJEBNESVANGERSKAP

[Vi] er unike fordi vi er detførste rendyrkede kulturmagasinet som dekker hele spekteret.”– Aftenposten KFor noen uker tilbake kom det et nytt magasin til Narvesen-hyllene unnfanget i et av Norges største og tyngste mediehus – Aftenposten. Vi hadde ventet i spenning på å bla igjennom avkommet og få bekreftet våre fordommer, og om sant skal skrives forventet vi ikke stort annet av den stivrygga mediekjempen enn en fremprovosert skiveutglidning av sammenstøtet mellom en misunnelsesverdig D2- suksess og nattbordskuffen til Hilde Haugsgjerd. Men en viss glede og spenning var der endog# kanskje, bare kanskje, ville den myke massen som renner ut […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.