NATT&DAG + OSLO LIVE pres. Renaissance Man og smuglesning av mainummer

NATT&DAG og Oslo Live inviterer til lansering av NATT&DAGs Væpnet Fredsbevarende Konflikt-nummer, på Fugazi i kveld, fredag 6. mai.

Denne gangen kan du lese om:
Tomas Espedal imot litteraturen, Anana temmer ulver, mellom frihet og begjær med verdensmesteren i litterært gørr: Peter Sotos, Leo Ajkic, Åsne Seierstad lar seg ikke styre av jussen, Leif Magne Tangen, Det Akutte Mennesket, pinups for krig, kabal Afghanistan, war metalens Proclamation, Sugar Louise, Jens Carelius og mye, mye mer. Oslo Lives ferske festivalavis kommer på kjøpet.

Vi flyr inn ett av de heteste navnene innenfor klubbmusikk om dagen: Renaissance Man.

Renaissance Man består av to finske eks-arkitekter med sans for drivende, bassfokusert technofisert house. Etter at Dave “Switch” Taylor så deres potensial og signerte deres første låt på Dubside Records, ble Renaissance Man raskt et hett navn i klubbverden. Finnene fulgte opp med Ep-en What is guru på det kredible plateselskapet Sound Pellegrino, samt tre spor på Jesse Rose sitt selskap Made to Play. Deretter kom remixjobbene tett etterfulgt: Brodinski, Crystal Fighters, Wareika, Who Made Who, Crookers og Le Corps Mince de Françoise…

Kvelden begynner tidlig, fra kl 21.00 er det dj-er, billig pils og nedsatte priser på drinker i bakgården.

Artister:Renaissance Man DJ sett (Made to play, Sound Pellegrino)

Warmup: Oslo Live & NATT&DAG djs

Vi sees!

Soundcloud:

http://soundcloud.com/renaissance-man

Fugazi, Tordenskiolds gate 3, Oslo

X