Tao-koden

Tao Lin er muligens den mest polariserendeforfatteren under 30 som bor og skriver i New York for tiden. Lins små, eksistensielle,semiautistiske romaner om virtuell kommunikasjon og forvirrede, emosjoneltnumne unge mennesker (i den rekkefølgen), har gitt ham det kvalitetsmessigekjennetegnet at alt det halvparten av kritikere hater ham for, er det som får denandre halvparten til å kalle ham “iPhone-generasjonens Kafka” og andreflatterende ting. Tao Lin har, i en alder av 27, blittdiskutert/hyllet/parodiert i samtlige amerikanske litteraturmagasiner, gjortflere intervjuer enn de fleste forfattere vil gjøre i løpet av hele karrierer,startet opp en bølge av Tao Lin-imitatorer med forlaget MuuMuu press, ogunderbygger sin […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.