Tao-koden

Tao Lin er muligens den mest polariserendeforfatteren under 30 som bor og skriver i New York for tiden. Lins små, eksistensielle,semiautistiske romaner om virtuell kommunikasjon og forvirrede, emosjoneltnumne unge mennesker (i den rekkefølgen), har gitt ham det kvalitetsmessigekjennetegnet at alt det halvparten av kritikere hater ham for, er det som får denandre halvparten til å kalle ham “iPhone-generasjonens Kafka” og andreflatterende ting. Tao Lin har, i en alder av 27, blittdiskutert/hyllet/parodiert i samtlige amerikanske litteraturmagasiner, gjortflere intervjuer enn de fleste forfattere vil gjøre i løpet av hele karrierer,startet opp en bølge av Tao Lin-imitatorer med forlaget MuuMuu press, ogunderbygger sin […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X