Ron like hell

New Yorkeren Ron Herrera er en gammel yndling for byens klubbhuer. Med hele fire besøk i Oslo –på Jazid, Blå og Dattera – kan den trivelige og noble halvt Navaho-indianeren, snart bytte ut fjærhatten med ridderordenen NorgesvennTM. Ron har livnært seg som platedealer i legendariske sjapper som Sattelite og A1 records, og regnes av musikkjunkiene som et vandrende klubbleksikon med ekstra kjennskap til særlig potent sonisk knark. Denne aftenen snurrer Ron kanskje klassisk disco med en touch New Wave iblanda samtidens mest interessante nedstrippa house og techno, eller muligens en helt annen feinschmeckerfavoritt du aldri har hørt om… cherokeetrance?Dattera til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.