Ikke den, ikke den, men Sinden

(((KIDSLOVE BASS))) Pres. SINDEN (UK/Grizzly/Domino Records)Fredag betyr fest på Blå! Britiske DJ Sinden flys inn av Kids Love Bass-gutta fra Det Store Utland for å atter ein gang sette Blå på vinkartet. Vil du danse deg forbi køen, billettavgiften og inn på lista?Skriv et haikudikt med tittelen “Weekend” og send til konkurranse@nattogdag.noVinneren velges innen kl 17(Og, husk å få med navn og telefonnummer)Last ned Sindens britiske utgave av'Free Gucci Mane' remix-mixtapene, kløktig kalt 'The burrrtish edition, HER:http://bit.ly/fjAiWf

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X