Av svin, om svin, for svin

“En bok av svin, om svin, for svin”. Slik lød Henrik Ibsen dom over Hans Jægers “Syk Kjærlighet”, og det erogså alt jeg føler for å si om de fleste bøkene jeg virkelig liker. Griseflaks, siden denne spalta skal ha tema: dyr. Jeg har mer enn nok med de få dyra jeg støter på i virkeligheten om jeg ikke skal måtte lese om dem også. Kommer faktisk ikke på om jeg har lest en eneste dyrebok. Vel, én. Jeg vurderte isteden å score noen billige poeng for politisk ukorrekthet ved å dedikere hele teksten til negerlitteratur, og innså kjapt at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X