Tre kule norske band gratis på Rockefeller!

Norma Sass er Thea, Susanne, Ida, Elin og Ingrid,de lager så mektige og pirrende poplåter at du helt sikkert kunne klint med enlyktestolpe og fortsatt vært fornøyd med den hormonelle kanaliseringen av dettesoniske mesterverket. Charlotte og rockegjengen hennes er ute med “No-TellMotell” som fikk en femmer i Aftenposten, bibelen over alle bibler. Tôg gjørdenne konserten før de toger over til USA for en to ukers turné! De koker sammen en velsmakende elektrogrøtinspirert av skrekkfilmmusikk, film noir og western, og ikke nok med det, dekrydrer sulamitten med å synge på det internasjonale verdensspråketstavangersk! Se for deg glade amerikanere synge med til kjente låter somSansen, Reint Mel (i påsen din) og Pusten Fra, hihi.

Ja kjære partypingviner, alt dette gratis, om dukan vralte deg ned til Rockefeller i morgen torsdag den 10 mars 2011. Gratisinnslipp fra 19.00-20.00. Må melde deg attending her.

X