Tommy-toget

Alle single Oslodamer kan få kjøre Olssonbanen til våren!Performancekunstner, videokunstner (“jeg var en sånn typisk videokunstner som kler seg naken og skjærer segmed en trasig flaske og skriker alt hva han orker”), kurator, skribent: Tommy Olsson (47) spiller mange roller. Som han selv formulerer det: “Jeg kan skrive om hvilken rekesalat som helst.” Nå skal han flytte. Fra Bergen til Oslo.– Jeg begynner å gå tom for steder som fortsatt serverer meg, forklarer han.– Men de facto har jeg egentlig bodd på et Norwegian-fly i fire år.Olssons karriere som videokunstner var slutt tidlig i dette årtusenet. I et intervju med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X