JO FLERE KOCHER

Siv Jensen har fått nye amerikanske venner. Hun besøkte dem i USA og de gjengjeldte tjenesten ved å holde taler på FRPs landsmøte. Americans for Prosperity, en gruppe stiftet, finansiert og for det meste kontrollert av de notorisk mediesky Koch-brødrene. Brødrene arvet et petrokjemisk selskap, Koch Industries, som faren bygget opp ved å bygge oljeraffinerier for Stalin. I 1980 da David Koch prøvde seg som visepresidentkandidat for liberterianerne fikk brødrene like godt støpt gullmynter med portretter av David og presidentkandidaten på. Myntene ble delt ut som et ledd i valgkampen. Koch-brødrene er begge gode for hundrevis av dollar-milliarder og deler […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.