Hybelliv med Sverre Malling

Sverre Malling har brukt mesteparten av voksenlivet som en dekkoperasjon for å skjule grisen i seg, men har allikevel rukket å bli en av Norges mest anerkjente tegnere.Den nye Theodor Splittelsen# grisebinge eller griseflaks?Navn: Sverre MallingFødt: 1977Norsk billedkunstner. Gikk ut fra Kunstakademiet i 2004, og har siden deltatt på en flere gruppeutstillinger og hatt en rekke separatutstillinger. Senest påKunstnerforbundeti Oslo i fjor høst. I 2009 vant han også Høstutstillingsprisen for verketSpirit Caravan ogAksel Waldemar Johannessens Minnepris 2010. Arbeidene ermettet med referanser til alt fra våre indre uroligheter til banal populærkultur oginnkjøpt av av flere store norske museer.Sjekk ut www.sverremalling.com–Jeg kan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X