Fachwerk Labelnight på Strykejernet

KlubbkonseptetHeartAttack feirer 1 år som leverandør av kvalitetstechno til Oslos gater, ogfor en fest det skal bli! Fra Berlin kommer kameratene Mike Dehnert, RomanLindau og Sascha Rydell, sammen kjent som plateselskapet Fachwerk. Med kun etfåtall singelutgivelser på plate har Fachwerk allerede etablert seg som noe av det mestspennende som skjer i Berlin om dagen. Mest kjent er utvilsomt Dehnert – hus-DJpå Tresor og med utgivelser på Echocord og Delsin.

Uansett om disse navnenesier deg noe eller ikke, blir dette en herlig kveld med tung dans, øl påflaske, og slitne gutter og jenter som er lei snø og heller drømmer seg tildunkle kjellere i kontinentaleuropa.Robin C & JD varmer opp.

Melddeg på her

Fachwerk Labelnight på Strykejernet, lørdag 26 februar

X