DERRICK MAY PÅ JAEGER

b
a

Kjelleren på Jaeger får fint besøk når en av techno gudfedrene, DerrickMay, gjester Oslo i dag. May la sammen med Juan Atkins (Model 500) og KevinSaunderson fundamentet for den klassiske techno-lyden og låter som ‘Strings OfLife’ er fortsatt udødlige klassikere. May har egentlig ikke gitt ut noe nyttsiden 1993, men har i høyeste grad holdt seg aktiv på DJ-fronten, og kommer tilOslo som en del av Red Bull Music Academy.

Forvent klassisk, god Detroit-lyd med innskudd av funk og soul. JD, Jacoog Andre Bravo varmer opp nede for May, mens Øyvind Morken, Diskjokke og GerdJanson spiller oppe i stua. 100 kroner betales i døra. Vi gleder oss!

For spesielt interesserte skal May holdeforedrag sammen med Gerd Janson (sjef for plateselskapet Running Back),Diskjokke og Joakim Haugland (Smalltown Supersound) på White Light Studios iBorggt. 7 fra 12:00 – 18:00 i dag.