Årets mat 2010

OSLO ///Nighthawk DinerMr. Løkka a.k.a Mr. Vardøen fortsetter å gjøre det han kan best: være best på Løkka! Med behørig detaljbesettelse skapte han en “autentisk” tredvetallsdiner midt i Oslos tjukkeste innflytterbydel: båser fra Missouri, takvifter fra Ohio, sure agurker fra Brooklyn, pannekaker til frokost og økologiske burgere (eneste detalj som ikke var 100% troverdig, men velkommen lell). N&Ds anmelder ble så overbevist at han så en gjenspeiling i belysningen av gamle Chicago i de dagene hvor menn var menn og skjøt med maskingevær.Illegal BurgerI 2010 poppa det opp en drøm av en fast food-sjappe mellom Hells og The Villa# håndplukka […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.