Årets Aller Beste 2010

OSLO ///Fysisk FormatEr det noen som går mot strømmen, er det denne gjengen, bak lukkede dører i en mørk og trang kjeller under butikklokalet til platebutikken Tiger. Herfra driver en liten gjeng ildsjeler noe så unikt som et plateselskap og gir ut fysiske eksemplarer på både CD og LP etter DIY-koden. Yikes! De skjærer til og med pappen selv, skal vi tro ryktene. Trykker de også vinylene selv, mon tro? Fysisk Format er en viktig aktør på å plukke opp nye og spennende acts som ikke ville fått sjansen til å gi ut plate ellers. Uansett, Fysisk Format er et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X