Natt&Dag Trondheim inviterer til fest ikveld sammen med RAW JUICE

En ny utgave av Natt&Dag er ute på gaten.Vi slenger oss med RAW JUICE-gutta for å gi deg en deilig kveld på Brukbar & Supa klubb, der du får lest den nye utgaven, snakke med godtfolk, drikke kald øl og selvølgelig danse deg svett for så å snakke med godfolk igjen, drikke kald øl og danse deg svett på nytt. Du bestemmer rekkefølgen selv.Vi starter moroa med Sommerstad konsert kl 21.00!Sommerstad består av Marius Sommerfeldt & Mikkel Haraldstad.De produserer diskomusikk som har fått sjangerbetegnelser som fjordfunk og fjelldisco og gir ut musikk på Prins Thomas sitt verdenskjent…e plateselskap Full Pupp!Nede […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X