Natt&Dag Trondheim inviterer til fest ikveld sammen med RAW JUICE

En ny utgave av Natt&Dag er ute på gaten.Vi slenger oss med RAW JUICE-gutta for å gi deg en deilig kveld på Brukbar & Supa klubb, der du får lest den nye utgaven, snakke med godtfolk, drikke kald øl og selvølgelig danse deg svett for så å snakke med godfolk igjen, drikke kald øl og danse deg svett på nytt. Du bestemmer rekkefølgen selv.Vi starter moroa med Sommerstad konsert kl 21.00!Sommerstad består av Marius Sommerfeldt & Mikkel Haraldstad.De produserer diskomusikk som har fått sjangerbetegnelser som fjordfunk og fjelldisco og gir ut musikk på Prins Thomas sitt verdenskjent…e plateselskap Full Pupp!Nede […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.