ANTIKRIST

Først, for å gjøre det klart: gothpop pleier ikke være den mest sexy musikksjangeren vi kan tenke oss. Mendet var før Zola Jesus dukket opp. I kvalitetstegnets navn skyldes imidlertid denne diskrepansen at merkelappen hun har fått påført seg, ikke er spesielt dekkende for alle musikkprosjektene hun har på gang. Enten hun synger med sin operatrente eiendommelige stemme over apokalyptiske stadionballader, covrer Justin Bieber, lager autotunet r&b eller maner forstyrrende repetitivt over nedpitchet reggea i samarbeid med L.A. Vampires, er det strengt tatt ikke enkelt å finne kategoriseringer for 21-årige Jesus utover at hun synger som en gud og har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X