Vans Music Night

Vans Music Night Oslo ble avholdt Lørdag kveld på Fabrikken ved Vulkan til stor begeistring hos de musikk- og skateglade gjestene.Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene da Vans inviterte til Den Store Feiringen av gock'n'goll og skateboarding i helga. Arrangørene melder nemlig at nærmere 700 smilende Vans-aficionados fikk oppleve Hallgeir Hel-føkt’s comeback etter ulykken i høst som gjorde ham ute av stand til å fullføre Norgesturneen.Arrangør Bi(ki)ni Henriksen var storfornøyd med avviklingen# “Vi har levert en unik live opplevelse til publikum, og jeg har kun fått positive tilbakemeldinger. Ønsker alle velkommen tilbake neste år!”For mer info: facebook.com/VansEurope

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X