BANKRANER’N

“Vi lot oss lede av rusen, og vi lot veien bli til mens vi gikk.”Ola Hoelsether er en kreativ type. Når vi ankommer Post 6medisinsk avdeling Lovisenberg, der han burde ha ligget pent i sengen sin oghatt lungebetennelse som vanlige folk, er han ikke å finne noe sted. Rundt entime etter avtalt tidspunkt for intervjuet ramler han ut av heisen med blikketfullt av 50/50 benzodiazepiner og uskyldsren forvirring, en kombinasjon som ernødt til å være unik for ham. Han har bare vært ute en tur og handlet piller ogspeed, han. Når han ikke harlungebetennelse eller ruser seg skriver han ulike […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X